

Itališko stiliaus tortas "Straciatella".
Minimalus šios prekės gaminamas svoris - 1000 g. Pagamintos prekės svoris gali skirtis +/- 200 g nuo pageidaujamo svorio.
Tortas Straciatella
Sudėtis: grietinė, cukrus, kvietiniai miltai, kiaušiniai, kakavos milteliai, vanilė. Kremas: grietinė, Mascarpone sūris (pasterizuotas karvės pieno kremas (80,00%), karvės pienas (19,96%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis) arba Ricotta sūris (saldžiosios išrūgos, pasterilizuotas pienas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis) , cukraus pudra, baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis Sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), juodas šokoladas 54% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis Sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), vyšnių džemas, valgomoji želatina. Galimi sezamų, žemės riešutų, kitų riešutų, sėklų, bei pieno produktų pėdsakai. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, temperatūrinis režimas nuo 0 iki 5 C.
Tortas "Medaus pūkas". Burnoje tirpstantis medaus biskvitų tortas su plikytu kremu, puoštas vaisiniais morengais ir meduoliais.
Minimalus šios prekės gaminamas svoris - 2200 g. Pagamintos prekės svoris gali skirtis +/- 200 g nuo pageidaujamo svorio.